Focistáink a tavalyi évben is kitartóan küzdöttek a pályán!

2024.01.15.
Írta: Fót SE

Katona Máté labdarúgó szakosztályunk Sportszakmai vezetője a következőképpen foglalta össze a 2023-as évet:

„Két éve változásokat hoztunk a labdarúgó szakosztályunk életben. Megnöveltük edzésszámokat, az edzések időtartamát is kitoltuk. Elmondható, hogy minőségi technikai felkészítésben részesülnek a gyerekek már a legkisebb korosztályban is, illetve rendszeres a versenyeztetés is.

Folyamatosan növekszik a létszám, aminek nagyon örülünk. Például az U11-es korosztályban a közel 40 fős létszám miatt lehetőségünk adódott két csapatot is működtetni. Örömmel jelentjük ki, hogy sikerült elérni, hogy Pest megyében elismerik a szakmai fejlődésünket, sok pozitív visszajelzést kapunk.

A fővárosi csapatok közül például az Újpest FC több játékosunkat is megnézte és elhívta próbaedzésre. Büszkék vagyunk az U16-os csapatunk őszi teljesítményére, amely őszi elsőként fordul a bajnokságban.

A csapatainknál dolgozó edzőink munkáját ezúton is köszönjük. Ezenkívül részt veszünk az Intézményi Bozsik programban is, amely lehetőséget nyújt a nem versenyszerűen sportoló gyerekeknek is, hogy megismerjék a sportágat.

Óriási sikerrel zártuk mindhárom nyári foci táborunkat, melyre ismét rekord számmal jelentkeztek a táborozni vágyók.

Egyesületünk nagy változásokon ment át nem csak szakmailag, hanem infrastrukturálisan is, melynek részét képezi, az új konténer öltözők, a főépület felújítása.

Várunk továbbra is sok szeretettel minden focizni vágyót csapatainkba!”

Szeretnénk ezúton is kifejezni minden edzőnk felé hálánkat és elismerésünket, azokért az óriási erőfeszítésekért, munkáért és szenvedélyért, amit a csapataink fejlődése érdekében tesztek! Az edzői stábbal való együttműködésünk nem csupán eredményeket hozott, hanem a játékosainkban is látjuk a fejlődést és a kitartást!

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva