Futsal mérkőzéseken vettek részt utánpótlás csapataink!

2024.01.10.

Két utánpótlás korosztályú labdarúgó csapatunk is futsal hétvégén vett részt!

Kárpáti György edzőnk a következőképpen értékelte a mérkőzéseket:

„Az első U15-ös futsal mérkőzésen is számos gólhelyzetet alakítottatok ki srácaink, amiket sajnos az ellenfél futsal kapusa óriási bravúrokkal hárított. Majd javuló játékkal jött egy döntetlen, aminek az UTE csapata örülhetett jobban. A harmadik meccsen okosan, hatékonyan focizva győztünk Dunakeszi ellen!

Kiváló teljesítményeket láttam, amihez őszintén gratulálok mindenkinek, edzőtársamnak Urbán Botinak is, aki pazarul irányította a csapatot!”

U13-as korosztályú labdarúgó csapatunk edzője Preku László beszámolója a meccsekről:

„Két élvezetes, izgalmas, pörgős meccset játszottunk a futsal hétvégén. Mindkét meccsen a saját kapunk előtti hibánkból kaptunk gólokat, ezért hátrányba kerültünk. Ennek ellenére a csapat nem esett össze, végig harcosan játszottunk, küzdöttünk az egyenlítésért és győzelemért. Az összjáték nagyon tetszett, az 1v1 elleni játékokban nagyon határozottak, sokszor rendkívül kreatívak voltunk, a helyzet kialakítások száma és minősége szintén rendben volt. Fejlődnünk kell a labda nélküli helyezkedésben (hosszú kapufához érkezni kell), a kommunikációban (még mindig halkan játszunk), a nyomás alatti labdakezelésben és – mint kiderült – a büntető rúgásokban is.

A szülők előtt ismét le a kalappal, a szurkolást – ha versenyre menne – megint mi nyertünk volna!”

Fót Sportegyesületünk nevében ezúton is gratulálunk mindkét csapatunknak és köszönjük edzőink a kitartó és fáradhatatlan munkáját!