Nézzétek meg ti is Kempo szakosztályunk 2023-as összefoglalóját!

2024.01.05.

A 2023-as évben újabb szakosztállyal bővült egyesületünk. Gutpintér Tamás a Fekete Farkasok Kempo szakosztályvezetője a következőképpen foglalt össze az elmúlt időszak eseményeit:

„Edzéseink 2021-ben kezdődtek meg Fóton, akkor még önálló kis egységként, majd a Fót Sportegyesülettel egyetértésben 2023-tól hivatalos formában is csatlakoztunk a egyesülethez, ahol azon dolgozunk közös erővel, hogy Fóton minél magasabb színvonalon sportolhassanak az itt élők.

Jelenleg 2 edzővel, 15 tanítvánnyal, fiúkkal és lányokkal vegyesen, 7 éves kortól zajlanak edzéseink az alábbi helyszíneken és időpontokban:

Szerda: Fóti Művelődési Ház – (Fót, Vörösmarty Mihály tér 3.) 18:00-19:30

Péntek: Fóti Judo terem (Fót, Kossuth Lajos u. 36.) 18:00-19:30

A 2023-as év komoly kihívásokat támasztott velünk szemben. Részt vettünk a városi rendezvényeken, ahol több alkalommal tartottunk bemutatót a közönségnek, továbbá városi sportnapon bemutatóval és nyílt edzésekkel vártuk az érdeklődőket. Tanítványainkból többen elérték 2023-ban azt a szintet, ahol már jelezték, hogy versenyeken is megmérettetnék magukat technikai és küzdelmi versenyszámokban, ismeretlen ellenfelekkel szemben. Ezenfelül készülni kellett a mindenki által várt övvizsgákra, valamint az éves szövetségi edzőtáborra, ami komoly terhelést jelentett mindenki számára.

2023-ban négy versenyen vettünk részt a csapattal

• Csomád Kupa
  • Szada Kupa
  • Délvidék Kupa
  • Ráckeve Kupa

Versenyzőink mind technikai mind küzdelmi számokban, több alkalommal állhattak a dobogó fokain. Az idei év alapján nagy reményekkel tekintünk a 2024-es évre!”

Egyesületünk nevében ezúton is szeretnénk gratulálni Kempo szakosztályunk sportolóinak és edzőiknek az elmúlt időszak eredményeiért! Büszkék vagyunk rátok!